چاپ روی لامپ با جت پرینترهای کداجت ، یکی دیگر از ویژگی های انعطاف پذیر جت پرینتر است.
امروزه با تولید گسترده لامپ های ال ای دی که جایگزین نسل های قدیمی و پرمصرف شده است ، بدنه لامپ ، محل مناسبی برای درج تاریخ تولید و گارانتی لامپ است و این وظیفه به عهده جت پرینتر گذاشته شده است.
لامپ یکی از با ارزش ترین اختراعات بشر است که تاثیر قابل توجهی بر انقلاب صنعتی داشت و باعث شد ساعات کاری طولانی تر ، شرایط سفر در تاریکی هوا امن تر و نظم اجتماعی در شب برقرار شود.
اگرچه در تاریخ به ما آموزش داده شده است که توماس ادیسون لامپ را در سال ۱۸۷۹ اختراع کرد اما حقیقت این است که این اختراع یک فرآیند پیچیده بود که مخترعان زیادی در سراسر جهان برای حدود ۱۵۰ سال درگیر آن بودند و اولین منابع نور مصنوعی به سال ۱۷۰۰ میلادی برمی گردد.
✴️ فروش انواع جت پرینتر دستی و ثابت برای چاپ روی لامپ های حبابی و…چاپ روی لامپ با جت پرینترهای کداجت
✴️ بهترین قیمت برای خرید جت پرینتر ، تاریخ زن و بارکدزن ، متناسب با بودجه و نیاز شما
✴️ مشاروه رایگان برای انتخاب بهترین جت پرینتر برای چاپ روی لامپ
✴️ تامین موارد مصرفی : انواع جوهر مشکی، سفید و رنگی برای چاپ روی انواع بسته بندی
✴️ راه اندازی و آموزش کار با جت پرینتر
انواع مختلف لامپ
انواع ابتکارات جدید در تولید لامپ تا به امروز به ظهور خود ادامه دادهاند . در اینجا نگاهی به محبوب ترین انواع لامپ ها و نحوه استفاده از آنها می پردازیم.
لامپ رشتهای
لامپ های رشته ای سنتی هنوز هم به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرند، اما هنوز هم کارایی آنها بحث برانگیز است . زیرا حدود ۹۰ درصد انرژی را که به عنوان گرما استفاده می کنند هدر می دهند ، بدین معنی که آنها تنها ۱۰ درصد از توان الکتریکی خد را به نور مرئی تبدیل می کنند و این انرژی هدر رفته منجر به انتشار غیرضروری گازهای گلخانهای می شود که بر محیط زیست تاثیرات منفی دارد.
لامپ های جدید تر و محبوب تر حدود ۲۵ تا ۸۰ درصد انرژی کمتری نسبت به لامپ های رشته ای سنتی مصرف می کنند . در صورتی که افراد فقط یکی از لامپ های رشته های خود را با یک لامپ فلورسنت فشرده CFL با برچسب ENERGY STARجایگزین کنند در کمتر از یک سال در مقدار انرژی لازم برای روشنایی بیش از ۳ میلیون خانه صرفهجویی می شود.
این مقدار انرژی معادل جلوگیری از انتشار گازهای گلخانهای 800000 خودرو است.
یکی دیگر از کاستیهای لامپ های رشته ای عمر کم آنها است که تنها کمتر از یک سال دوام می آورند . با این حال، این لامپ ها قابل تنظیم بوده و در طیف وسیعی از اندازه ها، ولتاژها و وات ها در دسترس می باشند.
اگرچه این لامپها در مصرف انرژی کارآمد نیستند اما هزینه اولیه آن ها کم بوده و مصرف کنندگان را به خود جلب می کند اما در طول زمان به دلیل مصرف انرژی بالا هزینه های گزافی را بر روی دست شما گذاشته و همچنین برای محیط زیست نیز خطرناک هستند . از این لامپ ها در چراغ های تزیینی، چراغ های رو میزی در اتاق نشیمن، شمعدان ها و لوستر ها در اتاق غذاخوری و چراغ های خواب استفاده می شود.
لامپ های هالوژن
این لامپها در سال ۱۹۵۹ معرفی شده و با اقتباس از لامپ رشته ای اما بصورت کم مصرف تولید شدند . این لامپ ها به جای گاز بی اثر با گاز هالوژن پر شده و طول عمر آن دو تا سه برابر لامپهای رشتهای استاندارد است.
لامپ های هالوژنی می توانند نور سفید روشن تری تولید کنند در حالی که انرژی کمتری نسبت به لامپ های قبلی مصرف می کنند. مصرف رایج این لامپ ها استفاده از آنها در نورافکن های بیرونی و داخلی، چراغ جلوی اتومبیل، چراغ های آویز، نورپردازی مسیر و پروژکتور ها می باشد.
از لامپ های هالوژن همچنین به عنوان عنصر گرمایش در کوره های هالوژن نیز استفاده می شود.
این لامپ ها به دلیل استفاده از هالوژن، غیرسمی هستند.
لامپ های فلورسنت فشرده CFL
لامپ های فلورسنت در دهه ۱۹۳۰ برای روشنایی تجاری و صنعتی استفاده می شدند. در سال ۱۹۷۶ یک مهندس به نام ادوارد ایی یک لوله فلورسنت را به شکل مارپیچی خم کرد و اولین لامپ فلورسنت فشرده در اواسط ۱۹۸۰ متولد شد. اولین CFL هایی که وارد بازار شدن بسیار گران و از نظر کیفیتی در سطح پایین و برای بسیاری از وسایل روشنایی بسیار بزرگ بودند. بنابراین در موارد تجاری از آنها استفاده شد این لامپ ها اکنون یکی از لامپ های کم مصرف و پر استفاده هستند.
لامپ های فلورسنت فشرده ۲۵ تا ۳۵ درصد انرژی مصرفی لامپ های رشته ای استاندارد را مصرف می کنند اما نورمشابهی را تولید می کنند و ۱۰ برابر بیشتر از لامپ های رشتهای عمر می کنند.
برای بسیاری از افراد شکل مارپیچی این لامپ ها چندان جذاب نیست و ز آنجایی که گرم شدن آنها نیز مقدار کمی زمان می برد بنابراین بیشتر افراد از این لامپ ها درلوسترهای خود استفاده نمی کنند . این لامپ ها برای استفاده در فضاهایی که اغلب بر روی پروژه ها مطالعه می شود مناسب بوده و در فضاهایی که به نور زیاد نیاز است مانند حمام و آشپزخانه مناسبند.
از این لامپ ها همچنین برای روشنایی دفاتر و راهروهای ورودی و نور افکن های فضای باز نیز استفاده می شود.
دیودهای ساطع کننده نور یا لامپ های ال ای دی
لامپ های ال ای دی برای اولین بار در سال ۲۰۰۸ وارد بازار شدند. طول عمر این لامپ ها بیشتر از ۲۷ سال بوده و یک انتخاب مقرون به صرفه هستند که ۸۰ درصد کمتر از لامپهای رشتهای قدیمی برق مصرف می کنند.
مناطقی که می توانند توسط این لامپ ها بدرخشند شامل گاراژها، روشنایی فضای باز به ویژه در هوای سرد، استفاده جهت روشنایی های توکار و نور پایین ، چراغ های شب ، چراغ های قوه و غیره است.
چاپ بر روی لامپ توسط جت پرینتر
کارخانجات و تولیدی های تولید کننده لامپ در صورتی که بخواهند نام برند، تاریخ تولید ، گارانتی و… را بر روی لامپ های تولیدی خود چاپ کنند می توانند از جت پرینتر استفاده کنند.
دستگاه چاپگر جت پرینتر یکی از دستگاه های مقرون به صرفه و قدرتمند برای چاپ بر روی لامپ بوده که چاپ با کیفیتی را بر روی محصولات ایجاد می کند.
برای مشاوره و خرید جت پرینتر، با کداجت تماس بگیرید.